Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

De Sterrenpoort is een Moeder Hathor & LeMUria Tempel

Waar ik iedereen, op een LeMUriaanse liefdevolle wijze, door de Hathors met Klank-, Kleur- en Geur frequenties, Hathor Kristal Healing kan geven vanuit de MoederBron. Dit kan door een afspraak te maken in de Sterrenpoort in Oegstgeest, maar kan ook door Healiing op Afstand. Men hoeft hiervoor alleen maar gerieflijk ergens te verblijven en bespaart hiermee reiskosten en het milieu!

Men kan kiezen uit 3 verschillende vormen van LeMUria Afstandshealing:

 1. Op Afstand gegeven 'LeMUria Healing LichtCirkel' van 1 uur aan Groepen: 20-21 uur kost € 5. Ik raad wel aan om er een geleide Healing MP3 in ijn webshop er bij te bestellen om te beluisteren tijdens dit uur.. Deze leid ik op LeMUria Krachtdagen als Volle Maan, Poortdag (11-11, 12-12), 21-12 Winter Zonnenwende, Feestdagen van LeMUria op 1e Kerstdag.Altijd tussen 20-21 uur.

  Wil je zelf op deze data ook meeliften met de Gouden Zonnecoderingen die via de Uluru Rock Bron worden vrijgegeven aan alle Oud-LeMUrianen? Koop dan ruim van te voren een 'Hathor Healing Ticket' in mijn Hathor Webshop én lees meer op mijn Blog door HIER te klikken op mijn Blog: LeMUria & de Hathors inspireren jou! op www.mariavandergeest.com
   

 2. Privé AfstandsHealing - 90 minuten - € 111
  Thuis ga je gedurende 1 vol uur op een afgesproken tijdstip, liggen op bed met je ogen dicht, omringd door je eigen kristallen, kaarsje aan en/of zacht muziekje. Je ontvangt van mij rechtstreeks vanuit de Moeder Bron, Bezielende BronHealing. Na afloop hebben we nog telefonisch contact en geef ik tips en gaat de healing nog door.

   

 

 


Moeder Hathor

 

 

De Healingen op Afstand zijn absoluut even krachtig als bij mij aan huis. De beleving zal echter heel verschillend ervaren worden, omdat mijn kristalkamer daar voor zorg draagt.
 
Wanneer een AfstandsHealing?

 • Als de afstand tussen jouw woonplaats en Oegstgeest (20 km ten noorden van Den Haag) te ver rijden/reizen is of door andere omstandgheden onmogelijk is.
 • Geen reiskosten.
 • Als men (plots) Healing wenst ter ondersteuning van haar/zijn spirituele ontwikkeling.
 • Voor het behouden van een Hoge Energie in een vaak té stressvol leven.
 • Energetsiche ondersteuning van invaliden of verstandelijk gehandicapten.
 • Ter stimulatie van het zelfhelend vermogen.
 • Energetische ondersteuning van (ernstige) zieke mensen
 • Energetsiche ondersteuning na een operatie.
 • Ter afwisseling van meerdere behandelingen in mijn praktijk

Wanneer naar Oegstgeest (bij Leiden in de buurt) komen?

 • Als men op mij een ook beroep wenst te doen ter inspiratie binnen het eigen werk.
 • Bij de wens in de toekomst een eigen spirituele praktijk te starten. Men ontvangt dan namelijk via spirituele overdracht, 'opstart' coderingen en uitleg die vaak gepaard gaan met diepere spirituele inzichten, waarna deblokkering en transformatie in versnelt tempo mogelijk is.


Hoe gaat Hathor Uluru Bron Healing op Afstand in haar werk?

Door mij kort te bellen 06 5726 7011 of te mailen naar Maria@sterrenpoort.com

 • Waarvoor men een Hathor Uluru Bron Healing op Afstand wenst.
 • Daarna stuur ik een Intakefromulier toe, die op de PC ingevuld kan worden, om daarna als bijlage terug te sturen naar Maria@sterrenpoort.com

Graag aangeven hoe het (Video) Contact live tot stand kan worden gebracht: via Skype, Messenger of Whats App video. Hiervoor heb ik wel je telefoonnr, Messenger of Skypenaam nodig. Van te voren zullen we even kijken of dit werkt!

Uiterlijk 1 dag vóór onze afspraak dient het bedrag op mijn bankrekening te staan (zie tabblad Contact & Tarieven, nr 3), waarna een Energetische voorbereiding vooraf opgestart wordt. 

 

 


 
Deze behandelingen komen echter nooit in de plaats van het raadplegen van een huisarts of behandelend specialist. Zelf blijft men de baas over het eigen lichaam!

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020