Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

AGENDA                          

Info & Aanmelden voor activiteit kan via Maria@sterrenpoort.com

Adres Rosa Spierlaan 14, 2343 PT Oegstgeest (Z.H.) 

   

 


 'Hathor Uluru Bron Healing'

op Afstand geleid van 20-21 uur op Poordagen, Volle Maan dagen, Equinoxen en Zonnewendes, Dag Tussen de Tijd & Hoog Feestdagen van LeMUria. Voor alle info klik HIER 

Op dit Blog 'LeMUria & de Hathors inspireren jou!' staat een Volle Manen DRAKINNEN KALENDER 2020 én een Kalender met een overzicht van alle DATA.

Op dit Blog houd ik je ook regelmatig op de hoogte van verdere ontwikkelingen door het jaar heen! Je kan je links bovenaan aanmelden als gratis Abonnee om voortaan automatisch mijn updates in je mailbox te ontvangen.


 

Aarde Healingdag - MOMENTEEL NIETS GEPLAND

 

Geleid vanuit de Spirituele Dimensies vanuit de LeMUriaanse Tempels van Moeder LeMUria, Kwan Yin en de Moedergodinnen Maria & Maria Magdalena, Shiva, Radha en de Hathors organiseer ik wederom een LeMUriaanse AardeHealingdag op 11 mei 2019.

 

Onder het MOTTO Het Leven laten stromen vanuit de LeMUria MoederBron als een Goddelijke Godinnen Rivier van Eenheid vanuit de OerMoeder Schelpenbron in LeMUria en beschermd door de Drakenwezens o.l.v. onze Goddelijke Moeder Kwan Yin.

 

DOEL: Wij dragen allen in onze genen de speciale herinneringen om de Holy Flame te laten ontbranden, zodat vanuit het LeMUria SchelpenBewustzijn er alsmaar meer Scheppende Bezielende Toonfrequenties van de OerMoeder, via de Nederlandse Bronnen, Rivieren, Meren en Zeeën Moeder Aarde in zullen stromen.
Over heel Moeder Aarde zullen deze Oer LeMUriaanse gecodeerde Hartfrequenties via de Kwan Yin Lemniscaat stroom  verder verspreid worden.

Tijd: 9 uur - ongeveer 17 uur waarna we met elkaar ter afsluiting ergens een warm hapje zullen gaan eten.

Wat zijn de bestemmingen: zodra ik het weet zal ik deze hier vermelden!

Kosten: € 66  waarvan de € 33 bij opgave en € 33 in de week vóór 4 september.
Onderweg zijn de kosten van entrees en restaurant ook voor eigen rekening.
Daarnaast verzoek ik je om een lunchpakket en drinken mee te nemen.

De benzinekosten: verdeel ik onder hen die in mijn auto meerijden. Dit verreken ik thuis. Ik deel altijd de afgelegde km's aan het einde van de dag door het aantal meerijders en breng dan
€ 0,30 per km in rekening
.

Aantal deelnemers: geen maximum, maar wel minstens 4

max 4 kunnen er in mijn auto meerijden! Ik vertrek altijd om 9 uur, maar mag ook zelf naar de 1e bestemming toe rijden. Alle info ontvang je vooraf in de week voor 4 september. Ik kan bemiddelen bij het eventueel doorgeven van elkaars adressen, mocht je zelf niet over een auto beschikken of liever toch mee willen rijden. Als je afhankelijk ben van vervoer: graag eerst vragen of er plek is alvorens je € 33 overmaakt op mijn rekening.

Vraagje aan deelnemers: Heb jij dus zitplaatsen over? Geef dit dan op bij de aanmelding, mogelijk kunnen er een aantal deelnemers met jou meerijden en kosten besparen.

GEEF JE ZO VROEG MOGELIJK OP, waardoor je ruim op tijd vanuit de Maria - Kwan Yin Liefdes Tempels in LeMUria op deze dag voorbereid kan gaan worden.

Opgave: Maria@sterrenpoort.com

 


 
 

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020