Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

 Geheiligde Transities via
'Bezielende Hathor Maria Bron Healingen'

Kan nu ook via Live Video Healing door gebruikmaking van
Skype-Messenger-Facetime of Whats App

JIJ BEPAALT!

Live Video Consult: 60 minuten - € 99
Liggend boven een Kristalveld in de Sterrenpoort: 120 min - € 111

 

De LeMUria Poort naar de nieuwe Tijd staat sinds de 1e Volle Maan & Maansverduistering op 10-1-2020 wagenwijd open, omdat de Poort naar de Oude Tijd achter ons op slot is gedraaid!
Ware Bezieling vanuit de LeMUria MoederBron kan voor mijn Zielenfamilie weer werkelijkheid worden.

Hierbij vertegenwoordig ik in levende lijve, in woord en gebaar, de Goddelijke Moeder. De Zielscode van mijn cliënt zal bepalen of er één of meerdere Hathor Moedergodinnen als dragende kracht van het Alles Helende Christus-Christiana veld aanwezig zullen zijn. Het is een kring van Wijze afstammelingen vanuit het Uluru Rock Domein. Denk hierbij maar aan Maria Magdalena, Moeder Maria, Sophia, Kwan Yin, Moeder Hathor, Tara, Aphrodité, Venus, e.a.

 

 

Voor het maken van een afspraak voor

een BezielingsHealing - Consult

kan je gebruik maken van: contactformulier
 

We gaan met ons allen op Moeder Aarde door een hele grote Transitie periode heen. Dit is een structurele verandering die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen in ons aller leven.

Tevens zijn we opnieuw geboren onder verschillende omstandigheden. We leren veel van deze ervaringen, omdat de Ziel stapje voor stapje wil leren om alsmaar dieper te incarneren in het fysieke lichaam. Uiteraard gaan we als mens hiervoor soms worstelend door menig  levensvraagstuk heen, die ons uiteindelijk vaak nieuwe inzichten opleveren, waardoor we onze levenskoers wijzigen, doordat we op de flow van Moeder LeMUria geleidelijk aan transformeren en vanuit het Matriarchale LeMUria Tijdperk herinneringen naar boven zullen komen.

Hierdoor gaan we ons Hogere Doel van ons leven langzaam vorm geven in Woord & Gebaar, met Handen en Voeten! Het is de oeroude Uluru Ziel die de Persoonlijkheid op zal roepen om het lichaam grondiger te willen gaan bewonen, zodat zij als een Goddelijke Drie-Eenheid van Lichaam-Ziel-Geest, terug op Moeder Aarde als een Goddelijke Godin kan leven, zonder dat dit aan de buitenkant aan haar gezicht af te lezen is!

Hiermee help je niet alleen jouw Ziel, maar vertegenwoordig je ook jouw Zielengroep en help je Moeder Aarde me bij haar bezielingsproces, want LeMUria werkt samen met de Hathors om ieders leven te Bevruchten, zoals het Was en zoals het Oersprong voorbestemd was te zijn: zo Boven-zo Beneden, zo Buiten-zo Binnen, zo Macro-zo Micro!

Nu of eerdaags zal ook jij door mijn Uluru Rock Ziel zo maar opgeroepen kunnen worden, omdat het jouw beurt is om door te mogen breken met Hart & Ziel.

 • Om het Grote Herstel Plan op Moeder Aarde te helpen Bevruchten
 • Om te helpen bij het uitdragen van het Christus-Christina Bewustzijn
 • Door de Hemel via jouw Blauwdruk Bezieling, als een Moedergodin herboren te laten worden.

Er vindt momenteel op Moeder Aarde een Grote nieuwe Ontwakingsronde plaats, waarbij jij vanuit de Moeder Bron in het Uluru Rock Domein Opgeroepen wordt. Misschien hoor jij daar ook wel bij en is een sprong voorwaarts eindelijk weer mogelijk via een Bezielings Healing Transitie Consult in de Sterrenpoort. Dit kan door een bezoek aan mijn praktijk in Oegstgeest, maar je kan er ook voor kiezen om een Live Video Hathor Healing te ondergaan, waarbij ik zo maar enkele GoudDiamanten Paradijs Lichtcodes aan jouw zal mogen doorsluizen die ik voor jou heb bewaakt levenslang en nu weer heb opgehaald in deZonBron - waar veel Oud leMUrianen oorspronkelijk van afkomstig zijn. Voel jij de Oproep van mij binnenkomen in je Hart? Twijfel dan niet, want de Tijd is sinds 13 januari 2020 pas aangebroken dat de eerste LeMUriaanse Zielen hun Oer eigen Gouden LeMUria Bezielings Blauwdruk op magisch magistrale wijze terug zal gaan ontvangen. 

'BezielingsHealing' via Live Video Healing houdt in:

 1. Dat ik via Video contact maak via Skype, Messenger, Whats App of Facetime met de cliënt op een vooraf afgesproken tijdstip.
 2. Dat ik een uur lang, mijn cliënt via KwantumHealing, beetje bij beetje, stapje voor stapje, terug zal geven waar zij op onrechtmatige wijze, IN DIT LEVEN, en ooit ten tijde van de ondergang van het allereerste Oude LeMUria, van beroofd werd!
 3. Dat dit zal geschieden tijdens een gesprek, via oog contact en door op gezette tijden, mijn cliënt, haar ogen te laten sluiten en stil te zijn!
 4. Dat dit een Oer LeMUriaans Geleide Hathor Healing is vanuit de Moederbron waar alhet leven van oorstprong vandaan komt!
 5. Dat dit een Goddelijk Geleide Hathor KwntumHealing is, de meest waarachtige in haar soort, zoals ten tijde van het Oude LeMUria en veel later ook in het Oude Atlantis plaats vond.
 6. Dat een Bezielings consult een waar Goddelijk Geschenk is. Begeleid door Moeder maria, Maria Magdalena, kwan Yin en haar Drakinnen en regelmatig ook door Meester Jezus. Zij jou een Bezieling-Healing-Transitie geven, jouw Oer LeMUriaanse hartcodering gescand wordt en hiervoor in de plaats een Herbezielingscodering zal ontvangen, waardoor je in dit leven zal reïncarneren door het ontvangen, uitlijnen en verbinden met een nieuwe Hathor Ziel. Vanuit het hele Universum wordt er hulp aangeboden voor het welslagen van dit Grote Moeder LeMUria Plan!
   

Weet lief mens:
Dat je telkens, na ieder Consult in de Sterrenpoort,
een dieper bezield geestelijk lichaam zal hebben.
en dat dit een 'LeMUria Coming Home'
ofwel een warm Thuisgevoel zal geven!

 

Durf te investeren in je Ziel en Hogere Zelf!

Ik kan je verzekeren, dat wanneer je met mij in zee gaat,
jouw leven een Goddelijke omwenteling maakt.

Bel of mail me gerust! Dan kunnen we samen een planning maken voor 3 wonderlijke afpraken! 

Voor nog meer info en het beluisteren van een interessante MP3 opname over dit onderwerp: Klik HIER!

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 Copyright @  Maria van der Geest 2020

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bew