Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Doe ook eens mee aan een 'LeMUria Healing Licht Cirkel'
op Krachtdagen in 2020

 

 

 

Op alle Volle Manen, Poortdagen, Seizoneswisselingen en Hoogfeestdagen als Pasen, Pinksteren en kerstmis en de Dag tussen de Tijd in 2020 leid ik namelijk tussen 20-21 uur op Afstand, een krachtige ‘Hathor Maria Bron Healing’, geleid vanuit de Moeder Bron van al het Leven onder de Uluru Rock in het Versteend Hout domein van LeMUria.

Ik sta aan het roer van deze eerste op Moeder Aarde gehouden 'Hathor Maria Bron healingen & Licht Cirkels'. Dit doe ik als een Goddelijke Afgezant van het Moeder LeMUria Rijk, samen met Hathors: Moeder Maria - Maria Magdalena, Meester Jezus en kwan Yin met haar Drakinnen. Ik zal met mijn HerScheppende Oer godinnen vermogens, ieders Holografische Blauwdruk Coderingen op gaan halen en teruggeven aan de rechtmatige LeMUriaanse eigenares/eigenaar!

Voor meer info, data verwijs ik je naar: www.mariavandergeest.com 
Voor het kopen van Hathor Healing Tickets + geleide MP3's (samen € 10) verwijs ik je naar mijn nieuwe Hathor Webshop

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2020