Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

 Hathor Initiatie Abonnement

 

3 maanden € 55
6 maanden € 88
12 maanden € 144

Wens jij 3, 6 of 12 maanden, tussen alle gratis Volle Maan Licht Cirkels door, nu ook CONTINUE Energetische Ondersteuning op Afstand vanuit de  LeMUria Moeder Bron?

Dat kan door een 3, 6, of 12 maanden ‘Hathor Initiatie Abonnement’ te nemen.

Wie dit Abonnement neemt, ontvangt in de abonnementsperiode, via KwantumHealing overdracht op Afstand ‘Hathor Healing Initiaties’ rechtstreeks ontvangen vanuit de LeMUria Moeder Bron van al het Leven. Dit gebeurt overdrachtelijk automatisch op iedere 1e maandag van de maand én op je Verjaardag d.m.v. een speciale LeMUria Ziel Codering! 

Men is vrij om zelf te bepalen wanneer dit ‘Hathor Initiatie Abonnement’ in gaat in 2020, maar vangt aan op de 1e maandag van de maand, nadat ik jouw Abonnementsgeld ontvangen heb op mijn ‘STERRENPOORT’ rekening.

Ik hanteer 3 tarieven: 3 mnd € 55 – 6 mnd € 88 – 12 mnd € 144

 • Betaling kan worden overgeboekt naar
  NL65 ABNA 0842 4837 72  t.a.v. STERRENPOORT, onder vermelding: Hathor Initiatie Abonnement voor….maanden.
 • Aanmelden via Aanmeldingsformulier kan via mijn BLOG: Klik HIER om je daar aan te melden en onder het formulier op VERSTUREN te klikken.

Wat is verder belangrijk:

 • Je gratisaan te melden als Abonnee/Volger op mijn Blog www.mariavandergeest.com.
  in de linkerkolom je emailadres in te vullen, waar staat: Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail. Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.
 • Belangrijk is voor je energie verhoging en Spirituele ontwikkeling, om regelmatig Mantra’s te chanten (klik HIER), te Mediteren en te luisteren naar mijn stem via een Helende MP3 Opname (Klik HIER) en helende gebedsteksten te lezen (klik HIER). Jij bepaald natuurlijk zelf wanneer, welke en hoe vaak je dit herhaalt om je Spirituele Ontwakingsproces te stimuleren. Je zal hierbij heel veel Liefde ontvangen van Moeder LeMUria, de Hathors, de Grootmoeders, Maori Natuur Spirits, Dolfijnen, Engelen, Aartsengelen, Drakinnen etc., rechtstreeks vanuit de MoederBron van LeMUria in het versteend Hout Domein van de ULURU ROCK Downunder in Australië.
 • Op iedere 1e maandag van de maand, ontvang je automatisch door uitwisseling van onze Hogere Zelven, jouw Initiaties of verjaardagscode. VERTROUW IN OVERGAVE, want je zal al spoedig veranderen waar kunnen nemen in je lichaam, je leven en/of leefomgeving!
 • Wie een Hathor Initiatie Abonnement neemt ontvangt van mij geen tussentijdse verslagen meer of andersoortige berichten in de mailbox, omdat alles geregeld wordt door Moeder LeMUria, jouw en mijn Hogere Zelven.
 • Als betalend Abonnee, mag je mij zo vaak als je zelf wenst, via een mailtje, jouw vraag en ervaring delen. Ik antwoord altijd snel als ik daar tijd voor heb en niet op Aardehealingreis ben. Ën voor de duidelijkheid......ook liever niet in het weekend, want die tijd is even helemaal voor mezelf!

 


Maria van der Geest
LeMUriaanse Kristal, Sound & Hathor Healer

 

 

Een Abonnement komt niett in de plaats van een bezoek aan een reguliere arts/specialist, maar is wel een uitstekende aanvulling zijn!

 

 

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naarde volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

Copyright © Maria van der Geest 2020