Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

Neem nu ook deel aan mijn 

13 LeMUriaans geleide Afstands Groepshealingen,

Activaties & Licht Transmissies

t.b.v. Moeder Aarde & Jezelf

in 2018
 

Telkens op de 21e van de maand

en als laatste op 30 december 2018

20-21 uur

 

FOTO: Een deel van mijn LeMUriaans Kristallen Schedel Team in actie tijdens een LeMUriaanse Kristal Wijsheids Activatie Bijeenkomst

 

 

 LATEN WE GEZAMENLIJK IN 2018 DE KRACHTEN BUNDELEN

VIA KRISTAL & HATHORHEALING

 
in verbinding met Ancient Moederskull LeMUria
op AFSTAND

om MOEDER AARDE, jezelf en al haar levende wezens te eren en te helpen
welke ooit het slachtoffer zijn geworden van de ondergang van LeMUria & Atlantis

 

Na een vraag van een deelnemer 'Hoe kan ik contact maken met de uitzending?' welke ik me heel goed voor kan stellen, daar er momenteel steeds meer activiteiten en groepshealingen via Youtube en video kanalen gehouden worden.

Hier volgt mijn antwoord om te laten weten waar een pure op LIEFDE gebaseerde
LeMUriaanse Afstands GroepsHealing werkelijk voor staat!

Ik, Maria van der Geest, VERKLAAR als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer, dat ik tijdens het geven van krachtige LeMUriaanse Afstands GroepsHealingen, NOOIT gebruik zal kunnen maken van Digitale Kanalen en dit dus nimmer Live uitgezonden kan worden, want door de enorme HOGE ENERGIE velden die door en om mij heen opgebouwd worden, slaat alle elektronica én mijn PC meteen op hol waardoor deze nauwelijks meer functioneert!

IK GA NAMELIJK GEDURENDE DE GEHELE AFSTANDS GROEPSHEALING IN EEN HÉLE DIEPE AFSTEMMING:

1) OP HET DEELNEMERSVELD

2) OP DE MOEDERSKULL LEMURIA & HATHORS

3) OP HET VELD OUD LEMURIANEN DIE ZICH AANDIENT OM GERED TE WORDEN

 

Ik verzeker je dat ik dit enkel kan bereiken via de allerdiepste afstemming op Ancient MOEDERSKULL LeMUria én al die andere Moeders & Hathorgodinnen die vanuit de kristalgrotten regelrecht op ons ingetunend zijn via mijn groep LEMURIAANSE KRISTALLEN HATHOR SCHEDELS in mijn STERRENPOORT praktijk!

én dit gebeurt nimmer als ik mijn aandacht zou moeten verdelen over een camera, beeldscherm of deelnemer (+ vragen bentwoorden).

 

Wat wordt er van de DEELNEMER verwacht?

Om al even vóór 20 uur je terug te trekken en te gaan mediteren met een muziekje & kaarsje aan en je te laten omringen door je eigen lievelings kristallen en/of skulls en je niet af te laten leiden door je omgeving.

Even voor 20 uur stem jij je dan af door krachtig even te denken aan 'Maria van der Geest' OF aan mijn 'Sterrenpoort' in Oegstgeest.
De Healing t.b.v. Moeder Aarde, Jezelf én LeMUria zal meteen van start gaan. Tijdens het 2e halfuur zullen er enkele downloads via jouw kruin en bewustzijn mogen gaan plaatsvinden t.b.v. LeMUria in Moeder Aarde, gevolgd
door meerdere leMUriaanse Kristalactivaties vanuit de binnenaarde omhoog via jouw chakralijn. Deels zal dit bijdragen aan de groei van de deelnemenden maar mede ook doorgestraald worden naar de Sterrenstelsels waar jij van oorsprong van afkomstig bent! Denk er maar niet teveel over na, want deze magische LeMUriaanse LichtTransmissies en Activaties zullen na verloop van tijd het nodige bij iedere deelnemer van maand tot maande op gang gaan brengen. Diep in jou zal er compleet iets omgezet en LeMUriaanse aangeraakt gaan worden.

Geniet nog even na.....en ik hoop je van Maand tot Maand dat we elkaar weer in LeMUria zullen ontmoeten.

 

Vaste bijdrage: 22 euro - van te voren te voldoen

 

KLIK HIER OM ONS DOEL VAN DEZE MISSIE TE LEZEN

EN WAT JOUW DEELNAME VOOR MOEDER AARDE EN JEZELF ZAL MOGEN OPLEVEREN IN 2018

 
Aanmelden: door een mail te sturen naar
Maria@sterrenpoort.com. Het bedrag dient van te voren overgemaakt te zijn naar NL27 ABNA 0836 2524 97 t.a.v. M.J.A. van der Geest-Derksen onder vermelding van Afstands Groepshealing én de datum waaraan je deel gaat nemen.

 

 

Iedere maand afzonderlijk aanmelden a.u.b.

 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 Copyright @  Maria van der Geest 2018

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren