Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

 

LAATSTE KEER 

Ontvang LeMUriaanse Healing
tijdens SamenZang

13 -14.30 UUR: HELEND ZINGEN VOOR LEMURIA

EN DRINK AANSLUITEND OP MIJN HEALINGKAMER / KRISTALSHOP GEZELLIG EEN KOP THEE ÉN NEEM DAN GERUST EEN KIJKJE IN MIJN LEMURIAANSE HATHOR KRISTALSHOP, MET HAAR VELE KRISTALLEN SCHEDELS

Op 16 DECEMBER 2018

in het teken van Vrede & Kerst!

 


'Tempel van de Hemel' in Beijing
dé etherische woning van Kwan Yin, onze goddelijke moeder,
de godin van Mededogen en Barmhartigheid

 

Samen zingen in mijn Sterrenpoort betekent dat het healing, transformatie én plezier geeft, maar vooral fysieke trillingsverhoging door een universele taal die onze cellen allen diep in ons verstaan. Het effect werkt nog dagen en vaak nog weken door. Oude Mantra's werden duizenden jaren geleden door Wijzen gebruikt in India en werden gechant met rechte rug - gesloten ogen - met flink stemgeluid door diep door te ademen. Hiervoor zullen wij staan en tijdens het zingen mag je ook bewegen als je dat prettig vindt. Via ons gezamenlijke LICHT, GEZANG & KLANK zullen we met elkaar Wit-Diamant-Gouden lichtspiralen aantrekken en verspreiden via ons hart naar alle levende wezens als één Moeder Maria-LeMUria-Hathor-Kwan Yin Kanaal. Zelfs tot aan onze sterrenvoorouders toe!

Al jarenlang heb ik allerlei teksten en liederen verzameld en gezongen op de talloze Lichtwerk bijeenkomsten. Deze gaan we gebruiken. Wat kan je verwachten? Van vrolijke tot passionele liederen, Nederlands en anderstalige, maar ook Mantra’s in alle vormen en maten zullen de revue passeren. Mogelijk soms ook alleen maar mee-neuriën! 

Voorbeelden van een lijst gebruikte liedjes/mantra's staan hieronder.

Via Spotify te beluisteren door op een van de nrs te klikken. Voor de volledige Teksten verwijs ik je graag naar mijn blog. Klik dan HIER!

 

 

We starten altijd met het zingen van LeMUria ons Moederland op de aloude wijs van Auld Lang Syn. Dit is de wijs die de LeMUriaanse Hoge Priesters zongen toen LeMUria ten onder ging. Ik heb deze tekst mogen schrijven, waardoor het als 'LeMUriaanse Hymne' wordt beschouwd. De copyright is beschermd - gebruik is vrij onder vermelding van Sterrenpoort -Maria van der Geest

Belangrijk om te weten

  • Je hoeft absoluut niet mooi te kunnen zingen
  • Wel belangrijk dat je het leuk vindt om actief mee te doen
  • Mannen zijn uiteraard ook hartelijk welkom in ons gezelschap!
  • Voor DEELNAME vraag ik een vrijwillige bijdrage, welke je achteraf in een mandje in mijn gang mag deponeren! Is bestemd voor mijn Aardehealingreizen!
  • TIJD: 13 -14 uurGraag op tijd aanwezig zijn.
  • AANMELDEN: Graag aanmelden i.v.m. het aantal stoelen en uit te printen teksten.
  • MEENEMEN: flesje water en Leesbril?
  • WAAR: Rosa Spierlaan 14, Oegstgeest. Bijeenkomsten zullen worden gehoude in mijn woonkamer.
  • TIP: koop na afloop een mooie gewijde  Maria-Lemuria-Hathor of Kwan Yin LemUria kaars.

Na afloop neem ik jullie mee naar boven om samen in mijn Healingkamer / Kristalshop ’n kop thee te drinken, waar we nog wat napraten en van gedachte kunnen wisselen. Natuurlijk mag je daarna ook een kijkje in mijn Kristalshop nemen waarbij ik je graag van advies dien.


 

Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

 

Copyright @ Maria van der Geest 2018