Sterrenpoort Maria van der Geest
info@sterrenpoort.com

                                               
Ik stel me even voor

Mijn naam is Maria van der Geest, geboren op een binnenvaartschip op de Maas in 1955. Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. Sinds 2008 run ik een levendige praktijk in Oegstgeest nabij Leiden (Zuid-Holland). 

Als full-time Multi-dimensionaal Lemuriaanse Kristal & Hathor Healer ben ik werkzaam. Een Moedergodin & Grandmother in dienst van de Kosmische Dimensies om Moeder Aarde en al haar levende wezens te helpen de ondergang van LeMUria & Atlantis te boven te komen. Dit doe ik in EENHEID met mijn LeMUriaanse vrienden: Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus, de Hathors & de Grandmothers van Uluru Rock & Tongariro.

In continue verbondenheid als Hoedster van mijn LeMUriaanse Kristallen Schedel Team en de Ancient Moederskull 'LeMUria', de Broeders & Zusters van Licht & Liefde uit de binnenaardse steden Telos, Shamballa, Jeru-Shalim etc., de ATLA-RA en de Kristallijnen LichtMeesters van de Groene Tempels alsook uit héle Omniversum. Al mijn sterrenverbindingen zijn hierbij actief!!

Hiervoor heb ik reeds mijn hele leven een Kosmisch Spirit Team om me heen gekregen om mij successievelijk weer te gaan Herinneren én de kneepjes van het LeMuriaanse Healingvak bij te brengen via de school die ik 'het leven' noem. Het zijn mijn eigen helende healingtalenten uit vergangene LeMUriaanse Levens en al die levens die volgenden die NU volgens mijn eigen LeMUriaanse Wijsheid tot mij komen en door mij op een geheel eigen wijze ingezet worden tijdens zowel privé als afstandshealingen. Niemand zal mij dit na doen!

Ik werk daarom als Kristal Hathor Healer met een schitterend LeMUriaans Kristallen Schedel Team samen, waardoor ik een ieder die mijn hulp inroept, op 13 dimensionaal niveau kan helpen ook weer haar (vóór) LeMUriaanse afkomst te herinneren. Dit zal haar/zijn leven-werk-bedrijf meer energie & glans geven. Doorgaans wordt dit ervaren als een warme steun en begeleiding tijdens haar/zijn transformatie proces. Mirakels mooi werk!

Mijn ziel is hierbij mijn leidraad.

Wie ook graag één wil worden met haar Lichaam-Ziel & Geest?

Wie zich wil gaan herinneren wie zij/hij werkelijk is? Adviseer ik regelmatig een afstandshealing en/of een oud LeMUriaanse sessie in mijn Sterrenpoort te ondergaan! Een workshop, HuisReiniging groepsafstandshealing of Lichtwerk? Allen dragen bij, vanuit OerMoederLiefde gegeven en onderwezen, aan het laten herleven van het Oude LeMUria en Atlantis in de huidige Tijd!

Samen met mijn kristallen skulls, een waar D.N.A. Team, neem ik je graag één of meerdere keren onder mijn hoede! Zo kan je op Afstand mee doen aan LeMUriaanse Groepshealingen tijdens de Volle Maan dagen, om bepaalde Activaties & Lichtcoderingen vol van wijsheid te ontvangen die jou op weg helpen je levensdoel en zielsmissie te bereiken stap voor stap!

Wacht niet te lang! DE GROOTSTE TRANSFORMATIE VINDT IMMERS NÚ PLAATS!

LeMUria roept ons allen!

Wil jij je ook laten inspireren door mijn verbondenheid met de Ancient Moeder Skull LeMUria, Moeder Hathor of Moeder Maria? Kijk dan ook eens op mijn website www.mariavandergeest.com

  

 Maria van der Geest


Laten we ons verbonden voelen en bidden met als hoofddoel:
  Moeder Aarde te herscheppen tot een prachtige LeMUriaanse planeet!

AS ONE NET OF LIGHT
we walk on this earth together
AS ONE NET OF LIGHT
we live on Her every day
AS ONE NET OF LIGHT we love Her
AS ONE NET OF LIGHT we need Her
She loves our Unity in Diversity

AS ONE NET OF LIGHT
we listen to our Mother
AS ONE NET OF LIGHT
we love her Holy Heart
AS ONE NET OF LIGHT we like Her
AS ONE NET OF LIGHT we feel Her
She respects and loves us as ONE community


Grootmoeder LeMUria@Sterrenpoort.com

 

Mijn sessies kunnen uitstekend plaats vinden naast medische behandelingen of therapieën, maar komen nooit in de plaats van.

 

 

 Terwijl deze kaars wordt overgedragen van site naar site, zal de vlam van spirituele liefde en healing het pad blijven verlichten voor diegenen, die hun ware zelf willen leren kennen. Neem dit licht ook mee naar jouw pagina zodat het de weg naar liefde en healing mag verlichten. Kijk hoe het reist van een plaats naar de volgende en op die manier de hele wereld omarmt met hoop.

Copyright © Maria van der Geest 2017


Bewaren